Kirpik ve Kaş Uzatan Serumların Etkisi Kalıcı mıdır?

Eyelash Extension Procedure. Woman Eye with Long false Eyelashes. Close up macro shot of fashion eyes visagein in beauty salon.

 Kirpik uzatan serumların etkisi kalıcı mıdır?

Bana yazan hanımlara tek tek cevap vermekten gerçekten çok yorulduğum için, kirpik uzatan serumlar hakkında bir yazı koyma gereği duydum.

Bu bilgiye internetten herkesin ulaşabilecek olması da ayrı bir hoşluk. Çünkü kimse nedir neyin nesidir ne kadar iş görür yazmıyor. Blogger’ler ürünün resmini koyuyor,önce ve sonra görüntülerini koyuyor fiyatını yazıyor! Hoop bitti! Ürün bilgisi bu değildir. Buna tanıtım denilir.

Peki ya alan kullanan ? Umutları? Beklentileri? REKLAMLARDA SÖYLENEN VE SÖYLENMEYENLER?

Serum bitti kirpiklerim eski haline döndü diye üzülüp, firmayı suçlamamanız için kaleme alınmıştır.

A yoksa öyle bir durum mu var? Evet!

Çünkü hepimiz bir ürün çıktığında ve bize”kirpikleri uzattığını vaad ettiğinde” sanıyoruz ki “bunu süreceğiz,kirpikler 25 yaşımızdaki gibi gür olacak ve ondan sonra hep öyle kalacak!”

Kirpikler de saçlar gibidir.Uzar, ömrünü tamamladığında dökülür, yerine yenisi çıkar.

Bu ne kadar sürede olur?” derseniz, yaklaşık 3 ayda. Her kirpik teli ömrünü tamamlayıp düştükten sonra, yerine gelecek olan yeni kirpik telinin 2-3 ay oluşma ve büyüme periyodu vardır ve kirpik günde 0,15 mm kadar büyür.

Unutmayın ki, kirpiklerinizin %85’i bekleme süresindeyken sadece %15’i büyüme fazındadır. Yani serumu sürmeye başladığınızda sadece %15’i bundan faydalanacaktır.

Yaşla beraber, yıpranmayla ve kalıtımsal olarak, gitgide kıllar (saçlar ve kirpikler) daha zayıf çıkar ve ihtiyarlığımızda en cılız halini alırlar. Bu derimizin elastikiyeti için de geçerlidir. Eskiriz! Kemiklerimiz, kaslarımız, organlarımız eskir

kirpik uzatma

Yüzünüze en iyi kremleri sürüp sürekli baksanız da bir gün kırışacaktır. Beden içeriden eskiyor, mideniz eskisi gibi sağlam mı? Gözleriniz hala kartal gibi mi? Eskiden üç adım atınca bu kadar yoruluyor muydunuz? Uykusuz kaldığınızda gözleriniz bu kadar morarıyor muydu?

Dışarıdan uyguladığımız kozmetiklerle cildin eskimişliğini kısmen gizleyebiliriz. Nereye kadar? Zamanı durdurmak henüz mümkün değil.

Hiçbir ürün, ne benim kullandığım NeuLashes ve M2lashes, ne diğer herhangi bir kirpik uzatıcı EBEDİ olarak kirpikleri uzatmaz.

Kullanmayı bıraktığınızda, en geç 2 ay içinde “o” güçlenmiş ve serumla beslenen kirpikler dökülür, yeni çıkacak olanlar artık aminoasit ve proteinle beslenmediği için eski yapısına döner.

Bu doğanın kanunudur. Yani ne kullanırsan kullan “bıraktığında”, bedeninin kendi ürettiği kaliteye dönecektir.

Ben bir şey anlamadım diyenlere, basitçe örneklemem gerekirse şöyle:

Bir bebek var,cılız… Siz ona her gün tereyağlı tavuk et suyuna makarna, pilav, börek yedirirseniz, bebek şişko olur.

Bu şekilde beslemeyi bırakırsanız, enerji almayacağından zayıflar ve eski haline döner. 🙂 Şişko bebeğe besin vermeyi bıraktığınızda tombişliği de gider.

Aynı şey!

Kirpik uzatıcıların gıda menüsünde neler var?

Peptidler, provitamin B5, Biotin, Bakır, mineraller,A, E, C vitaminleri, fındık yağı, atkestanesi özü, glycosaminoglycanlar, turpözü, ısırganotu özü, linolenik asit, sarıkantaron özü, beyaz çay özü, folikasit, magnezyum alüminyum silikat, polisakkaridler, hint yağı, Aloe barbadensis, panthenol,kabak çekirdeği yağ vb

 Cılızlaşmış kirpiklerinize,kılın büyümesini, beslenmesini takviye eden serumu sistemli, hiç aksatmadan her gece uygularsanız, yorgun kirpik dökülüp, 1,5-2 ay sonra yeni kirpikler çıktığında gürbüz olacaktır! Kalın ve uzun.

Kıssadan hisse: Arkadaşlar, kaşlar da kirpikler de AYNEN SAÇ TELLERİ GİBİ, büyüme, duraksama ve dökülme dönemleri geçirirler.

Büyürken “beslerseniz” => uzar.

Bıraktığınızda, eski yapısına, doğasına, fakirhanesine geri döner. Ürünün bir suçu yok! Alırken bunu da göz önünde bulundurun.

Ya hep kullanın, ya kullanıp bıraktıktan sonra cılız kirpiklerinize geri dönünce öfkelenmeyin  (Kasım 2012)

Total
0
Shares
1 Yorum
Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Yazılar
Afalina Bozkurtlar Buart